Με δικη σας ευθύνη. Δεν αποτελει ιατρική η διατροφολογικη συμβουλή.
Το παρόν post μπορει να ειναι τελείως λάθος. Καλυτερα κάντε την δικη σας έρευνα.
Μαργαρίνη πχ σε κρουασάν βουτύρου αντί για βούτυρο -
Πιθανό βούλωμα των αρτηριών αίματος -
Πιθανός πρόωρος θάνατος απο καρδιακό, εγκεφαλικό επεισόδιο κτλ -
Την σύνταξη την παίρνει κάποιος άλλος, άλλη
Ευτυχώς στην χώρα μας το εχει Συνηδητοποιησει ο, η νομοθέτης και συντομα και στην χώρα μας θα ειναι απαγορευμένο οτι περιεχει τρανς λιπαρά.
Γιατι στην χώρα μας χρησιμοποιείται μαργαρίνη αντί για βούτυρο γάλακτος;
Κάποιο λόγοι:
Βοηθαει το μάρκετινγκ αν αναφέρουμε φυτικά λιπαρά. Ο καταναλωτής που αφιερώνει χρόνο στο αν τα αεροπλάνα ψεκάζουν η οχι δεν εχει χρόνο να διαβάσει στην βικιπαιδια τι ειναι μαργαρίνη. Και να κανει έρευνα για το αν μπαίνει στην ζύμη του ψωμιού πολυτελείας;, κουλούρι;, αντίδωρο; φθηνό κέικ; κτλ.
Αν το κρουασάν γίνει με πραγματικό αγελαδινό βούτυρο, η παρασκευή της σφολιάτας θελει ιςως 3 μέρες. Καθώς γίνουν τα πρώτα διπλώματα ζύμης βουτύρου, το βούτυρο λιώνει και πρεπει να μείνει στο ψυγείο για ώρες. Η μαργαρίνη δεν λιώνει, έτοιμα τα πολλα διπλώματα σε λίγη ωρα. Δεν λιώνει και μεςα μας, χοληστερίνη. Κερδίζουμε χρόνο και ενδεχομένως τον χάνουμε απο την ζωή μας.
Και το ασφαλιστικό ταμείο θα βρει τροπο να φτιάξει και αυτο την υγεία του.
Ισως οπως λει το παραμυθι φάει λιγο αρίστης ποιότητας ταχίνι (πολτός σισαμιου), άνοιξε σουςαμι.
Δειτε επισεις:
Τα συςτατικα στα μικρα γράμματα συσκευασιών. Προσοχή, φυτικά λιπαρά, μαργαρίνη, φυνικελαιο, φυνικολιπος, κοκοφυνικελαιο, κοκοφυνικολιπος, κοκοκοκοφυνικελειο, κοκοκοκοφυνικολιπος, κραμβέλαιο κτλ. Κανετε τη δικη σας έρευνα.
Δειτε επισεις:
Trans fat - Wikipedia
Margarine - Wikipedia
No comments:
Post a Comment