Με δικη σας ευθύνη
Χρειάζεται μαρμάρινο γουδι.
Βάζουμε οτι αισθανόμαστε οτι θελουμε στην ποσότητα που θελουμε.
Πχ.
Λίγα καρυδόψιχα.
Χτυπάμε.
Λίγα αποφλοιωμένης αμύγδαλα.
Χτυπάμε.
Λίγα φυστικια Αιγινης, κουκουνάρι κτλ.
Χτυπάμε.
Λιγο αποξηραμένη 2 ημερών τσουκνίδα.
Χτυπάμε καλα.
Φλούδες φρεσκοκομενου λεμονιού.
Χτυπάμε και αλεθουμε καλα αφήνοντας την εντροπία να κανει τη δουλειά της.
We spread the mixture on barley rusks for example.
Η το κανουμε πιτάκια σαν γλυκα τυροπιτάκια.
Βάζουμε και κανέλα Κευλανης.
Η ιδέα για τις λεμονοφλουδες στο γουδι ειναι του Alexandre.
Προσοχή με το γουδι. Κανουμε ενα διάλειμμα και αν αισθανθούμε πόνο η οτιδήποτε σταματάμε αμέσως.
Ένας τρόπος να καθαρίσουμε το γουδι ιςως ειναι να χτυπήσουμε λίγες σπασμένες νιφάδες βρώμης.
No comments:
Post a Comment