Με δίκη σας ευθύνη.
Αν κόψουμε με γάντια καθαρές τσουκνίδες και τις αφήσουμε σε ενα πιάτο για 2 μέρες...
Και φάμε στην αρχή πολυ προσεκτικά...
Έχουν γεύση σαν να τρώει κανεις ψάρι.
Έχουν ω λιπαρά;
Υπάρχει απίστευτη Ιταλικη συνταγή με ομελέτα και τσουκνίδα.
Εκεί μοιάζει η υφή και η γεύση σαν ροκφόρ.
Αν κόψουμε με γάντια καθαρές τσουκνίδες και τις αφήσουμε σε ενα πιάτο για 2 μέρες...
Και φάμε στην αρχή πολυ προσεκτικά...
Έχουν γεύση σαν να τρώει κανεις ψάρι.
Έχουν ω λιπαρά;
Υπάρχει απίστευτη Ιταλικη συνταγή με ομελέτα και τσουκνίδα.
Εκεί μοιάζει η υφή και η γεύση σαν ροκφόρ.
No comments:
Post a Comment