Βρέχουμε με νερό από φίλτρο παξιμάδια Φανουρακης 100% από κριθάρι για να μαλακώσουν.
Στάζουμε αρκετές σταγόνες από φρεσκοκομμένο νερατζι Αθήνας, για να έχουμε πολύ βιταμίνη C, καύσιμο για το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Προσθέτουμε οτι αισθανόμαστε οτι θελουμε, βιολογική ντομάτα, μαρούλι, μαύρο λάχανο, καρύδια, φυστίκι Αιγινης, Κάσιους, Gogi Berry, μαύρες σταφίδες, λιναρόσπορο, κουκουνάρι, λίγο μέλι, κανέλα Κευλανης κτλ.
Στο τέλος βάζουμε ξύσμα φρεσκοκομενου λεμονιού η νερατζιου και ρίχνουμε σησαμελαιο Κοσμιδη-Γαβριλη.
Τα παραπάνω υλικά μπορούμε να τα βρούμε στο Κλασικό, Νέα Σμύρνη, Αταλειας 2.
Στάζουμε αρκετές σταγόνες από φρεσκοκομμένο νερατζι Αθήνας, για να έχουμε πολύ βιταμίνη C, καύσιμο για το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Προσθέτουμε οτι αισθανόμαστε οτι θελουμε, βιολογική ντομάτα, μαρούλι, μαύρο λάχανο, καρύδια, φυστίκι Αιγινης, Κάσιους, Gogi Berry, μαύρες σταφίδες, λιναρόσπορο, κουκουνάρι, λίγο μέλι, κανέλα Κευλανης κτλ.
Στο τέλος βάζουμε ξύσμα φρεσκοκομενου λεμονιού η νερατζιου και ρίχνουμε σησαμελαιο Κοσμιδη-Γαβριλη.
Τα παραπάνω υλικά μπορούμε να τα βρούμε στο Κλασικό, Νέα Σμύρνη, Αταλειας 2.
No comments:
Post a Comment