Tuesday, January 2, 2018

Πως μπορείς να γράψεις την οικονομική κρίση με λίγες κινήσεις


Με δικη σου ευθύνη.


1 πουλάμε οτι δεν χρειαζόμαστε. Στο eBay?


2 απλοποιουμε την πολύτιμη ζωή μας.


3 αγοράζουμε ενα φουςκωτο υπόστρωμα Thermarest Neoair Xtherm και ενα sleeping bag (υπνόσακο) Marmot Lithium με προδιαγραφές comfort στους -12οC . Ετςι μπορούμε να ειμαςτε άνετα ακομα και πανω στο χιόνι. Να κοιμηθούμε σαν πουλάκια σαν στο πιο ακριβό ζεστό ξενοδοχείο. Οχι βαμβακερά εσώρουχα κτλ γιατι ρουφάνε την υγρασία.


4 αν υποθέσουμε οτι βρούμε κάποια που εχει τα κότσια να ακολουθήσει μοιραζόμαστε τις ομορφότερες παραλίες, δάση, κατω η πανω από τ' αστέρια.


5 χωρις φορολογία, εμφια, λογαριασμούς κτλ.


6 τρεφόμαστε με οτι καλυτερο, πχ σουςαμι ολικής, ταχίνι ολικής, μέλι κτλ.


7 ετςι γλυτωνωντας το φοινικελαιο των τυποποιημένων τροφών δεν ξανα αρρωσταίνουμε, ζούμε στο καθαρότερο αέρα (οξυγόνο) με επίπεδο ζωής, αν το φροντίσουμε, ανώτερο και απο βασιλικό. Ενα μικρο φωτοβολταϊκό για ηλεκτρικό ρευμα αλλα τι να το κανεις οταν έχεις την αγάπη σου κατω η πανω απο τ' αστέρια.


Αν το δουλέψεις (εργασία αφορολόγητη σώματος, μυαλού, ψυχής) μπορείς να το φτάσεις σε απιστευτο επίπεδο καθαρότητας, πολιτισμού, ευτυχίας.


Θα προσέξεις αυτούς, τους βαλτους, που μπορεί να έρθουν με ναρκωτικές ουσίες κτλ να στο χαλάσουν. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα αφου φόβος δεν υπάρχει. Τίποτα δεν μπορεί να σε πειράξει αν δεν το θελεις και εσυ.


Δεν ειναι εύκολο.


Αλλα ιςως ετςι, η με άλλο δικό του τροπο, βρει κανεις ξανα τον παράδεισο χωρις την ιστορία για φόβο, φίδι η μήλο.


Και δεν φταίνε αυτοί που φτιάχνουν το παραμύθι. Ούτε αυτοί που το πιστεύουν;


Αφοβία.


Πηγη:


Εγχειριδιο - Επικτητος






No comments:

Post a Comment